Paardenrevalidatie

Equus Universalis training is eerst en vooral tot stand gekomen voor het revalideren van paarden zowel op lichamelijk als mentaal vlak, daar waar de Rijkunst en reguliere manieren van trainen geen uitkomst boden.

De founder van Equus Universalis, Josepha Guillaume heeft een dikke 20 jaar ervaring met het revalideren van (medisch) opgegeven paarden terug in orde te brengen of om te ontdekken op welk vlak deze paarden wel ontwikkeld kunnen worden.

Schooldirectrice Sandy van den Goorbergh is reeds 20 jaar HBO gediplomeerd natuurgeneeskundige en heeft als lid van de eerste groep van leerlingen de Equus Universalis opleiding afgerond. Haar kennis is enorm breed, zowel op trainings- en gezondheidsvlak als ook om paarden mentaal goed in balans te laten komen.
Volledig medisch opgegeven paarden of onhandelbare paarden: Equus Universalis trainers kunnen vaak ongelooflijk veel positief resultaat boeken.
De aangewezen professionele therapeuten waar Equus Universalis mee samenwerkt zijn Paardenarts en tandarts Drs. Hilde Schillings en osteopaat Leandra Theunissen.

 

Meer weten?

 

Relevante artikelen

    Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.